Авторски права

Потребителите, които са се съгласили да спазват настоящите условия имат право да разглеждат всички публикувани материали. Публикуваната информация е единствено за лична употреба с нетърговска цел, като се спазват авторските права.

Копирането, публикуването и разпространяването на материали от сайта с каквато и да е обществена или търговска цел е абсолютно ЗАБРАНЕНО. Публикуваната информация в сайта sbrbankya.com е под закрилата на Закона за авторското право и нейното публикуване в други сайтове е наказуемо.

Права и отговорности

СБР Сапарева баня АД си запазва правото по всяко време и без предварително предупреждение да внася промени в публикуваните материали, софтуера, услугите и продуктите качени на сайта. Фирмата не носи отговорност за неактуализирана информация на сайта.

Някои от публикуваните услуги може да не са налични в момента. За да получат клиентите актуална информация за наличните услуги могат да се свържат с нас на посочените телефони.

Промяна на цени

Цените посочени в sbrsaparevabanya.com могат да бъдат променяни по всяко време без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите за това. При промяна на цената Потребителят е задължен да заплати тази цена, която е била актуална по време на сключване на договора, без значение дали е по-висока или по-ниска от по-късно обявената.

При допуснати технически грешки на публикуваната в сайта информация, СБР Сапарева баня АД има право да откаже изпълнение на договора без да дължи обезщетение на потребителя, освен в случай на заплатени от него суми, които му се възстановяват.

Ако има влезли в сила намаления на продукти и услуги, старата цена се задрасква, а до нея се обявява новата по-ниска цена. Намаленията са в сила до конкретна дата, ако е посочена такава или до изчерпване на количествата ако крайна дата липсва.