Специализираната болница за рехабилитация „Сапарева баня” АД е с дългогодишни традиции, и опит в областта на осъществяване на профилактика и рехабилитация на заболявания свързани с опорно-двигателния апарат, периферната и централна нервна система, както и кожни и гинекологични заболявания. Болницата функционира от далечната 1954г, като саниториум, а от декември 2002г., като специализирана болница за рехабилитация.

Нашият здравен център е създаден с мисия да насърчи здравето и способността ви да се справяте с предизвикателствата на ежедневието, и с основна цел да ви помогне да си възвърнете лекотата от живота. Ще успеете в това заедно с опитен, висококвалифициран екип, който работи с рехабилитационни методи, съобразени с всеки пациент.

Базата на специализираната болница в Сапарева баня се обновява динамично и поетапно, като нашата цел е да интегрираме ефективността на висококачествената рехабилитация с условия на модерна леглова база и терапевтични съоръжения. Болничното заведение е част от амбициозен проект, който се развива като уникална комбинация от качествена медицинска експертиза, изключителна комплексна грижа, умело използване на безценните природни ресурси от региона, и предлагане на широка гама от развлекателни дейности близо до природата. Вярваме, че оздравителният процес се катализира от времето, което инвестираме в създаване на връзка с природата, и възможността да черпим от нейната енергия. В непосредствено съседство до болницата са на разположение три открити басейна, част от минерален комплекс „Плажъ”, а от 2023г създадохме и 7 Lakes Camping – модерен къмпинг от висок клас. Какво по-прекрасно от това да съчетаете рехабилитацията с къмпингуване, и да бъдете заредени от лечебната сила на минералната вода?

Терапевтични зали

Терапевтичните зали в СБР Сапарева Баня се обновяват поетапно за да отговарят на всички съвременни изисквания за комфорт и ефикасност. Предлага ме ви:

  • Два вътрешни лечебни басейна с минерална вода;

  • Шест тангентора;

  • Четири масажни кабинета;

  • Физиотерапевтична зала;

  • Кабинет за луголечение;

  • Кабинет по кинезитерапия и калолечение.

Виртуална разходка

Имате въпроси? Пишете ни!

Нашите консултанти ще ви отговорят или свържат с вас.